Őszi sírkert


Igazán szép őszi idő volt a napokban, talán az indokoltnál egy picit melegebb is volt a levegő, de azért a hajnali hidegek már megtették hatásukat. A fák elkezdtek színesedni. Ilyenkor nincs az a fotós, akinek ne kezdene el bizseregni az exponáló ujja. Annak ellenére, hogy nemsokára ismét nagy össznépi fotóséta lesz a Fiumei úti Sírkertben, amin természetesen részt veszek, mégis úgy döntöttem, hogy kilátogatok egyik kedvenc fotós helyszínemre. Döntésem oka, pont az időjárás és a sárga levelek. Attól félek, hogy a november elejére hirdetett sétára már más arcát fogja mutatni a kert. Főleg esőben.

Fogtam az Embert és gépemet a kedvenc 55-300-as objektívemmel felszerelve, szabadnap lévén hétfő kora délután kibuszoztunk a sírkertbe. Jó egy órát bolyongtunk a már bevált útvonalamon, - megfogadtam magamnak, hogy legközelebb egy másik szegletet fogok már megnézni-, a séta végén pedig ültünk egy kicsit az egyik padon és élveztük az ősz gyaníthatóan utolsó napsugarait. A képekhez nem fűzök kommentet, talán annyi „kis színes”-t elmondok, hogy az egyik síron az ILIKE feliratot automatikusan „Áj lájk”-nak olvastam, és ez az álmoskönyv szerint azt jelenti, hogy nem kellene annyit fészbúkoznom. Nem tudom, novemberben milyen képeket tudok majd készíteni, de a kellemes idő és a jó séta miatt mindenképpen megérte kijönni.
Megjegyzések

 1. Marha jók a kőarc portrék. De ha lehetne egyenként lájkolni, akkor a 11-edik lenne a kiemelt kedvencem

  VálaszTörlés
 2. Jó volt nézegetni ezeket a napsütéses fotókat. Külön kedven középtájon a fasor alacsony gépállással.

  VálaszTörlés
 3. Tetszenek nagyon!Nekem is a fasor a leg....

  VálaszTörlés
 4. Fantasztikus kepek. Nagyon jo szemed van, es egy fantasztikus gep segit neked... Irigyvagyok... Megint...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajjmár... egyébként is mire vársz? Cseréld már le a gépedet egy olyanra ami nekem van. Kell az neked, mert megérdemled. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések